Policajti zo Zlatých Moraviec majú veľké srdce. Samkovi s Downovým syndrómom pomohli prekonať strach


Foto: Policajti zo Zlatých Moraviec majú veľké srdce. Samkovi s Downovým syndrómom pomohli prekonať strach Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Polícia zverejnila na sociálnej sieti krásne poďakovanie a ešte krajší príbeh o tom, ako policajti zo Zlatých Moraviec napĺňajú heslo „Pomáhať a chrániť“.

Mamička Sylvia im napísala správu plnú vďaky a vyzdvihla prístup dvoch policajtov - podpráporčíka Ľuboša a nadstrážmajstra Nikolasa k jej synovi Samkovi, ktorý má Downov syndróm. 

„Samko sa veľmi bojí cudzích ľudí, ale svojich veľkých kamarátov si veľmi rýchlo obľúbil. Samko sa vždy teší, keď ho občas prídu pozrieť, veľmi mu to pomáha. Obaja majú veľké srdce a patrí im vďaka, a pochvala,“ napísala.


Podľa jej slov sa Samko vždy bál, keď počul zvuk sirény. Práve vďaka kamošom policajtom, ktorí mu to vysvetlili, sa už nebojí a najradšej by sa vozil v policajnom aute s majákom celý deň.

 „Vždy, keď vidí, že ide policajné auto, tak dobreže nevyskočí z auta, aby im mohol zakývať,“ dodala pani Sylvia a opäť sa poďakovala policajtom za ich krásny skutok.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu