Vodiči pozor, cestu medzi Golianovom a Vrábľami úplne uzavreli. Doprava je odklonená na inú trasu


Foto: Vodiči pozor, cestu medzi Golianovom a Vrábľami úplne uzavreli. Doprava je odklonená na inú trasu Foto: pixabay.com

Nitrianska krajská polícia pripomína všetkým vodičom, že od pondelka 22. apríla je cesta I/51 v úseku od križovatky na obec Golianovo po križovatku Klasov úplne uzavretá. Uzávera na kilometri 187,15 až 190,7 potrvá až do 18. augusta 2024. Po tomto dátume bude až do ukončenia prác opäť platiť čiastočná uzávera. 

Osobné motorové vozidlá do 3,5 ton (vrátane), autobusy a zásobovanie sú odklonené cez obce Babindol a Klasov a nákladná doprava je odklonená už v Nitre v smere na Zlaté Moravce a Tesárske Mlyňany, z Vrábľov zas smer Tesárske Mlyňany - Nitra. Obchádzková trasa je vyznačená dočasným dopravným značením. Polícia žiada všetkých vodičov ho rešpektovali, ako aj pokyny regulovčíkov, ktorí budú usmerňovať premávku. 


Rekonštrukčné práce na ceste medzi Vrábľami a Golianovom sa začali hneď po Veľkej noci, na začiatku apríla. Súčasťou prác bude aj výstavba novej križovatky k priemyselnej zóne v katastri obce Klasov a modernizácia troch mostov. Štátna cesta I/51 bola dlhodobo v havarijnom stave a jej oprava bola viac než nutná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu