Polícia obvinila mladíka, ktorý v obci pri Šali zabil svojho dedka. Mohli by za tým byť drogy a alkohol


Foto: Polícia obvinila mladíka, ktorý v obci pri Šali zabil svojho dedka. Mohli by za tým byť drogy a alkohol Foto: TV JOJ/noviny.sk

Vo štvrtok 25. apríla sme vás informovali o vražde, ktorá sa odohrala v obci Dlhá nad Váhom pri Šali. 27-ročný Marek sa mal v skorých ranných hodinách pohádať so svojím 67-ročným starým otcom, pričom ho fyzicky napadol a dobil na smrť. Polícia už vnuka z tohto ohavného činu aj obvinila. Informoval o tom spravodajský portál televízie JOJ noviny.sk. 


Podľa informácií, ktoré priniesla televízia, mal mladík udierať starého otca Ernesta tupým úzkym predmetom a osudnou sa mu stala jedna z rán do hlavy. Marek skončil po príchode polície v putách a na druhý deň ho obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy. „Krajský vyšetrovateľ spracuje podnet na vzatie do väzby,“ informovala hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Jana Šinková.

Susedia pre televíziu povedali, že Marek bol problémový, bral drogy a pil. Predtým býval v Šali, no musel sa odtiaľ odsťahovať. Prichýlili ho práve starí rodičia. „Dosť často sa hádali, došiel domov opitý z roboty,“ uviedla jedna zo susediek a pekné slová na neho nemali ani ďalší ľudia z okolitých domov. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu