Počasie v Nitrianskom kraji komplikuje dopravu, nehody pribúdajú, časť R1 je pre nehodu uzavretá


Foto: Počasie v Nitrianskom kraji komplikuje dopravu, nehody pribúdajú, časť R1 je pre nehodu uzavretá Foto: KR PZ Nitra

Polícia v Nitrianskom kraji dnes 16. januára od skorého rána musela riešiť viacero škodových udalostí a dopravných nehôd, ktoré sa stali na cestách v dôsledku nepriaznivého počasia, najmä poľadovice. Plynulosť cestnej premávky bola najviac ochromená na rýchlostnej ceste R1 pri Zlatých Moravciach. 

„Operační dôstojníci Operačného strediska KR PZ v Nitre sa snažia verejnosť informovať o aktuálnom dianí na cestách a vyzývajú vodičov k opatrnosti, maximálnej obozretnosti a  k primeranej rýchlosti k danému poveternostnému stavu,“ uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Počasie sa nezlepšuje, naďalej pretrvávajú nízke teploty, sneží a fúka. Momentálne je uzatvorená rýchlostná cesta R1 v smere od BB na NR, od odbočky na Čaradice po Zlaté Moravce z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody vodičky, ktorá nezvládla riadenie a narazila do zvodidiel, a ďalšej škodovej udalosti troch áut.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Nitra