Frekventovaná cesta v Nitre prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Počítajte s obmedzeniami


Foto: Frekventovaná cesta v Nitre prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Počítajte s obmedzeniami Foto: KR PZ Nitra

Premávka v centre Nitry je opäť dočasne obmedzená. Na ceste III/1661 na ulici Dobšinského totiž prebieha oprava vozovky v úseku od okružnej križovatky Zobor po miestnu cestu Pánska dolina. Práce sa začali realizovať v utorok 3. októbra 2023.

Policajti Nitrianskeho kraja preto žiadajú vodičov o trpezlivosť a rešpektovanie dočasných zmien v organizácii dopravy. Ide totiž o frekventovanú časť mesta a predovšetkým v čase dopravnej špičky tu môže dôjsť k zdržaniu. Taktiež odporúčajú použiť alternatívne obchádzkové trasy. 

Rekonštrukcia je v súčasnosti vykonávaná denne od 8:30 hod. do 16:30 hod. v jednom jazdnom pruhu s premávkou vedenou striedavo vo voľnom jazdnom pruhu. Táto fáza by mala byť dokončená v piatok 6. októbra. 


Počas víkendu 7. a 8. októbra bude doprava vedená jednosmerne v smere z Nitrianskych Hrnčiaroviec do mesta. Obchádzka v smere na Nitrianske Hrnčiarovce bude v týchto dňoch vedená po ulici Svätourbanská a Dolnozoborská.

Budúci týždeň od 9. do 13. októbra bude úsek prejazdný v oboch smeroch, vodiči sa stretnú len s krátkodobými obmedzeniami. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu