Ludvík zo Žitavian sa už našiel, bolo však neskoro


Foto: Ludvík zo Žitavian sa už našiel, bolo však neskoro Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj/Pohotovostný pátrací tím

Nitrianska polícia od soboty pátra po nezvestnom 31-ročnom Ludvíkovi Ď. zo Žitavian z okresu Zlaté Moravce. Muž odišiel 13. januára z miesta trvalého bydliska a doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu. Policajti sa so žiadosťou o pomoc obrátili aj na verejnosť. 

„Ludvík je vysoký 170 cm, má pevnejšiu postavu, krátke hnedé vlasy a hustú bradu do ryšava. Naposledy mal oblečenú zelenú mikinu a maskáčové nohavice. So sebou mal zelený ruksak a horský bicykel zeleno-čiernej farby,“ uviedla polícia na sociálnej sieti. 

V prípade, že ste tohto muža videli, alebo o ňom máte nejaké informácie, môžete ich oznámiť na najbližšom útvare polície, na tiesňovej linke 158, prípadne cez súkromnú správu na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.


Aktualizované 23. februára 2024 o 13:49

Pohotovostný pátrací tím v piatok informoval, že Ludvík Ď. sa našiel, avšak už neskoro. Nezvestného muža hľadali od januára a vykonali viaceré pátracie akcie, ktoré, žiaľ, neboli úspešné.

„Polícia, psovodi, naši pátrači a dobrovoľníci však vynaložili obrovské úsilie, už v prvý deň jeho nezvestnosti,“ napísali ľudia z pátracieho tímu na sociálnej sieti a rodine i blízkym vyjadrili úprimnú sústrasť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu