Dvaja tínedžeri obťažovali v Hurbanove ženu a ukazovali jej intímne partie. Polícia už vraj vie, o koho ide


Foto: Dvaja tínedžeri obťažovali v Hurbanove ženu a ukazovali jej intímne partie. Polícia už vraj vie, o koho ide Foto: Erika N.
  • Aktualizované 17. apríla 2024 o 13:32

Žene z Hurbanova sa v piatok 12. apríla stala nepríjemná vec a upozornila na to aj ľudí v skupine na sociálnej sieti. Šokujúce bolo, že za celým incidentom stáli maloleté osoby, zrejme vo veku 10 - 15 rokov, ktoré si za svoju „zábavku“ vybrali obťažovanie ľudí. 

Najprv utekali za pani Erikou s otázkou, či im vie podať koľko je hodín. Potom si však začali so smiechom „šmátrať v nohaviciach“ a pristúpili k nej bližšie.

„Bola som si zapáliť pred bytovku. Z ihriska vybehli dvaja chlapci a začali predo mnou masturbovať a ukazovať intímne partie, či sa mi páči ich veľký... Samozrejme, že som ich vyzvala, že zavolám políciu, tak začali utekať,“ opísala celý incident zaskočená Erika. Snažila sa ich odfotiť, aby ich mohla polícia identifikovať, no vtedy rýchlo utiekli. 

Opäť sa však za ňou vrátili a podľa Erikiných slov držali v rukách svoj pohlavný orgán a prišlo im to veľmi zábavné. „Tak som už volala mestských policajtov. Vtedy konečne utiekli s veľkým smiechom,“ dodala Erika, ktorá už podala aj trestné oznámenie.  

Mestskí policajti si v utorok prezreli kamerové záznamy a dokonca už poznajú totožnosť chlapcov. O viac informácií a vyjadrenie k prípadu sme požiadali aj Mestskú políciu Hurbanovo. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu