Zbierka vecí v Zlatých Moravciach pre sociálne slabších, pomôžte odovzdaním nepotrebného oblečenia


Foto: Zbierka vecí v Zlatých Moravciach pre sociálne slabších, pomôžte odovzdaním nepotrebného oblečenia Foto: zlatemoravce.eu

Terénna sociálna práca (TSP) organizuje v meste Zlaté Moravce zbierku šatstva, obuvi, hračiek, školských potrieb a iných potrebných vecí pre sociálne slabšie rodiny.  

Všetci záujemcovia, ktorí chcú pomôcť, môžu veci odovzdávať každý pracovný deň od 8:00 do 12:00 v Zlatých Moravciach v Dome služieb (v budove bývalej fotoslužby, kaderníctva) na Ulici Sládkovičovej 1. Vchod do budovy je z južnej strany od okresného úradu vo dvore Domu služieb. 

TSP má momentálne nedostatok detského oblečenia pre deti od 1 do 7 rokov. „Potešíme sa ale oblečeniu pre všetky vekové kategórie. Šatstvo by malo byť hygienicky nezávadné a nepoškodené. Zbierku sme vyhlásili práve preto, lebo máme nedostatok uvedených detských vecí,“ uviedla terénna sociálna pracovníčka Zuzana Šútorová. 

Zber vecí nie je časovo obmedzený. „Darovanými vecami, ktoré už možno pre vlastnú potrebu nepoužijete, môžete pomôcť ľuďom v sociálnej tiesni. Aj malá pomoc je pomoc a sme vďační za každú podanú pomocnú ruku,“ dodala Šútorová. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: zlatemoravce.eu