FOTO: Podnapitý muž v Komárne obťažoval okoloidúcich, vymočil sa v podchode aj na ulici. Zastavila ho hliadka


FOTO: Podnapitý muž v Komárne obťažoval okoloidúcich, vymočil sa v podchode aj na ulici. Zastavila ho hliadka
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/mesto Komárno

V predvečer nového roku 31. decembra 2023 sa Mestská polícia v Komárne zaoberala podnapitým výtržníkom. Realizoval sa v priestoroch podchodu pod železničnou stanicou, ktorý spája hlavnú autobusovú stanicu so sídliskovou časťou na Selyeho ulici. 

Polícia zaregistrovala jeho správanie vďaka operátorovi kamerového systému. Ten zachytil muža, ktorý pod vplyvom alkoholu obťažoval okoloidúcich. To mu však nestačilo, a tak sa v priestoroch podchodu vymočil a následne poškodil monitorovací systém.

Hliadka muža za krátko zadržala a začalo sa proti nemu viesť priestupkové konanie. V jeho priebehu vyplávali na povrch nové spojitosti. Policajti totiž zistili, že ide o tú istú osobu, ktorá v ten istý deň močila uprostred cesty I/63 na Mederčskej ulici, pričom okolo neho prechádzalo množstvo vozidiel. 

Uvedená osoba týmto svojim skutkom budila verejné pohoršenie, znečistila verejné priestranstvo a vystavila nielen seba ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky značnému nebezpečenstvu,“ myslia si mestskí policajti. Všetky jeho činy budú riešené v priestupkovom konaní. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu