Zoltán je nezvestný už vyše roka. Polícia v Komárne opäť požiadala o pomoc verejnosť


Foto: Zoltán je nezvestný už vyše roka. Polícia v Komárne opäť požiadala o pomoc verejnosť Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianska krajská polícia opätovne žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po Zoltánovi Gótovi, ktorý je nezvestný od 29. novembra 2022, teda už viac ako rok. Mužovu nezvestnosť nahlásil na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bátorových Kosihách jeho brat.

Naposledy bol videný v mieste trvalého bydliska dňa 28. novembra v čase okolo 13:00, keď odišiel na červenom bicykli značky Liberta na neznáme miesto. Od tej doby o sebe nepodal žiadnu správu.

„Menovaný je vysoký 165 cm, strednej postavy, má tmavohnedé krátke vlasy, hnedé oči. V čase odchodu mal mať na sebe modré rifľové nohavice, tmavú mikinu, tmavý kabát, reflexnú vestu, zimnú obuv a čiapku,“ uviedla polícia na sociálnej sieti. 


V prípade, že máte o nezvestnom mužovi akékoľvek informácie, môžete ich nahlásiť na najbližšom útvare polície, na telefónnom čísle 158 alebo v súkromnej správe na FB stránke Polícia SR- Nitriansky kraj.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu