Veľké pátranie po Klaudii zo Šiah má smutný koniec. Našli ju po dvoch mesiacoch, no bolo neskoro


Foto: Veľké pátranie po Klaudii zo Šiah má smutný koniec. Našli ju po dvoch mesiacoch, no bolo neskoro Foto: minv.sr

Polícia aj dobrovoľnícke organizácie, ktoré sa venujú pátraniu po nezvestných osobách, prosia o pomoc s nájdením nezvestnej 27-ročnej Klaudie H. z mesta Šahy.

Pátranie po nej vyhlásila polícia v Leviciach ešte 26. februára, pričom naposledy mladú ženu videli dva dni predtým. Z miesta prechodného bydliska odišla v sobotu 24. februára a od tej doby sa neozvala rodine ani známym. Zrejme sa zdržuje na nejakom neznámom mieste.

Nezvestná žena meria približne 160 centimetrov a je štíhlej postavy. Má čierne vlasy po plecia, hnedé oči a piercing v nose a v ľavom obočí. Má aj niekoľko tetovaní, neprehliadnuteľné je najmä jedno na krku.


„Na pravom predlaktí má vytetované TATIANA, na ľavom predlaktí SARAH, na ľavom zápästí škorpión, na ľavej ruke nad prstami ružu a na prstoch písmená, na ľavej strane krku má vytetované LP, nad zadkom má vytetované číslo 3 ležato, na pravom členku má vytetované Marek,“ doplnil Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti

Podľa polície mala naposledy na sebe oblečenú ružovú teplákovú súpravu, ružové botasky a biely tenký kabát. Pohotovostný pátrací tím ešte doplnil, že pri sebe mala aj finančnú hotovosť 10 eur.

  • Aktualizované 29. apríla 2024 o 13:37

Záchranný systém Slovensko zverejnil na sociálnej sieti smutnú správu. S veľkou ľútosťou oznámil, že Klaudia H. sa našla, no, žiaľ, bolo už neskoro. Klaudiu hľadali viac ako 2 mesiace. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu