Nepoznáte tieto školáčky? Odišli do školy ale už sa nevrátili, polícia po nich pátra a prosí o pomoc


Foto: Nepoznáte tieto školáčky? Odišli do školy ale už sa nevrátili, polícia po nich pátra a prosí o pomoc Foto: KR PZ Nitra

Polícia prostredníctvom médií žiada o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných dievčatách, ktoré včera ráno 14. decembra odišli do školy v Šali, kde však neprišli.

Polícia zo Šale od času nahlásenia nezvestnosti dvoch školáčok intenzívne pátra. Vykonali viaceré previerky za účelom zistenia pohybu nezvestných dievčat. Prehliadli opustené objekty, parky, okolie pri rieke Váh, železničnú a autobusovú stanicu, žial výsledok bol negatívny. 

„O súčinnosť bola požiadaná aj polícia v Galante, nakoľko sme dostali informáciu, že dievčatá by sa mali nachádzať v tomto meste. Ani táto informácia sa nepotvrdila. V pátraní policajti pokračujú aj dnes. Preverujú miesta možného pobytu, kde by sa mohli dievčatá nachádzať,“ uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Popis dievčat, ktoré sú od odchodu do školy nezvestné

13-ročná Natália Balážová zo Šale je vysoká asi 160 cm, štíhlej postavy, má hnedé rovné vlasy po plecia. Pri odchode mala oblečenú zelenú zimnú bundu s ružovou kapucňou, čierne rifle a obuté mala biele tenisky. Zo sebou mala aj ružovú školskú tašku. 



14-ročná Erika Bodorová z Kráľovej nad Váhom je vysoká asi 168 cm, plnoštíhlej postavy, má dlhé hnedé kučeravé vlasy. Pri odchode mala oblečený zelený zimný kabát s kapucňou, čierne nohavice a obuté mala sivé topánky. Pri sebe mala čiernu školskú tašku s bielymi kockami a mobil.


V prípade akýchkoľvek informácií o pohybe alebo pobyte nezvestných dievčat môžete oznámiť na ktoromkoľvek oddelení PZ, alebo na t. č. 158.  

KRPZ Nitra informuje, že 13-ročná Natália Balážová zo Šale a 14-ročná Erika Bodorová z Kráľovej nad Váhom boli nájdené v Nitre. Po nezvestných dievčatách dôvody pátrania pominuli, preto bolo odvolané. Na  polícii v Šali  v prítomnosti zákonných zástupcov podali vysvetlenie v ktorom uviedli, že na nich nebol spáchaný žiadny trestný čin a ani oni sa nedopustili žiadneho protiprávneho konania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Nitra