VIDEO: Na ulici v Šuranoch napadol 60-ročnú ženu. Nepoznáte muža na záberoch?


Foto: VIDEO: Na ulici v Šuranoch napadol 60-ročnú ženu. Nepoznáte muža na záberoch? Foto: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Policajti v Nových Zámkoch sa obrátili na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža zachyteného na záberoch z kamerového systému. Môže pomôcť objasniť zločin, ku ktorému došlo 24. októbra 2023 v Šuranoch. 

Neznámy muž napadol v podvečerných hodinách na Školskej ulici v blízkosti obchodného domu 60-ročnú ženu. „Zozadu k nej pristúpil, chcel jej zobrať dámsku kabelku a ako jej ju trhal z ruky, tak poškodenú obrátil k sebe a zhodil na zem,“ opísali udalosť nitrianski krajskí policajti. Páchateľ mal následne aj s kabelkou utiecť preč. 

Polícia v tejto súvislosti hľadá muža, ktorého zachytila kamera bezpečnostného systému. Jeho svedectvo by mohlo byť veľmi prospešné pri objasnení lúpeže. Ak ho spoznávate alebo máte informácie o jeho súčasnom pohybe, je potrebné oznámiť to polícii na čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne súkromnou správou prostredníctvom Facebooku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu