Zosobášili ste sa vlani alebo plánujete svadbu? Topoľčany aj iné mestá rozdávajú 123-eurovú poukážku


Foto: Zosobášili ste sa vlani alebo plánujete svadbu? Topoľčany aj iné mestá rozdávajú 123-eurovú poukážku Foto: Freepik.com

Páry, ktoré vlani uzatvorili manželstvo, alebo ho ešte len uzatvoria v priebehu roka 2024, dostanú darček - zľavovú poukážku v hodnote 123 eur na nákup novej kuchyne. Projekt 1 2 3 štart spustilo Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) v spolupráci s topoľčianskym výrobcom nábytku DECODOM a prináša ho do všetkých členských miest a obcí.

Jedným z nich sú aj Topoľčany a práve tu odovzdala primátorka Alexandra Gieciová prvú poukážku. Dostali ju manželia Sokoloví, ktorí sa zosobášili ako prví v tomto roku. Novomanželom okrem vedenia mesta prišiel zablahoželať aj generálny riaditeľ firmy Michael Hjemgard.

Foto: Facebook/Mesto Topoľčany


Ako uvádza ZMOS, cieľom projektu je podpora spokojného života v mestách a obciach na celom Slovensku. „Platnosť takejto poukážky je do 31. decembra 2024, pričom platí pre všetky kompletné kuchyne. Poukážka platí na nákup v domoch nábytku a kuchynských štúdiách Decodom a ako aj u obchodných partnerov,“ vysvetlili.


Je však na primátoroch a starostoch, či túto možnosť využijú a budú ju manželom ponúkať. Ďalšie informácie o projekte nájdete na tejto stránke.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu