Bývalý judista Martin nečakane zomrel vo veku 20 rokov. Priatelia zriadili pre jeho rodinu finančnú zbierku


Foto: Bývalý judista Martin nečakane zomrel vo veku 20 rokov. Priatelia zriadili pre jeho rodinu finančnú zbierku Foto: Facebook/Martin Majer/freepik.com

Smutná správa o nečakanom úmrtí bývalého judistu Martina Majera, ktorý mal iba 20 rokov, zarmútila mnohých. O život prišiel pri dopravnej nehode. 

Za Martinom smútia jeho kamaráti, kolegovia, známi, ale najmä celá jeho rodina, ktorá v týchto chvíľach prežíva obrovskú bolesť a žiaľ. Práve pre Martinovu rodinu, ktorá sa zo dňa na deň ocitla v ťažkej životnej situácii, zriadili jeho kolegovia finančnú zbierku. Prispieť bude možné v podniku TriP street food & pub v Leviciach, kde predtým Martin pracoval ako rozvozár. 

Posledná rozlúčka s Martinom bude na cintoríne v Hornej Seči v sobotu 30. marca 2024 o 11:00 hod. Plánujú mu usporiadať aj spanilú jazdu, ktorá sa začne pri čerpacej stanici OMV o 10:30

Na sociálnej sieti sa s ním rozlúčili mnohí jeho známi, vrátane jeho judo rodiny. „Martinov úsmev, dobré srdce a ochota pomáhať bude v tomto pozemskom svete veľmi chýbať. Navždy zostaneš v našich srdciach a spomienkach,“ rozlúčili sa s ním členovia Judo klubu Levice, ktorý Martin v minulosti navštevoval. 

„V mene všetkých kolegov a vedenia firmy mu chceme úprimne poďakovať za poctivo odvedenú prácu a stály úsmev na tvári,“ napísal na sociálnej sieti aj kolektív taxislužby VIA TAXI Levice. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu