V rieke Nitra plávalo telo mŕtvej ženy, na sebe mala len roztrhané tielko a nohavice


Foto: V rieke Nitra plávalo telo mŕtvej ženy, na sebe mala len roztrhané tielko a nohavice Foto: Nitrak.sk
  • aktualizované 13. februára 2024, 9:20

V rieke Nitra objavili v pondelok 12. februára telo mŕtvej ženy. Najprv ho spozorovali ľudia v centre mesta pod Zoborom, unášal ho však silný prúd.

K nálezu okamžite smerovala polícia aj záchranné zložky, telo však medzičasom odplavilo až o päť kilometrov ďalej, kde sa zachytilo na hrádzi pri čističke odpadových vôd. Informovali o tom noviny.sk 

„Bolo spozorované telo na hladine rieky Nitra v katastri Dolné Krškany. Príslušníci pomocou lana a bordu vytiahli telo ženy na breh,“ uviedla hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru Nitra Michaela Gundová. Podľa informácií spravodajského portálu mala žena na sebe biele roztrhané tielko a nohavice. 


Nájdené telo už bolo v značnom rozklade a vo vode sa zrejme nachádzalo dlhší čas. Totožnosť ženy ani príčina smrti zatiaľ nie je známa. Potvrdilo to aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Polícia vykonáva potrebné úkony k zisteniu totožnosti nebohej ženy ako aj k okolnostiam jej úmrtia. Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy,“ informovala hovorkyňa nitrianskej polície Jana Šinková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu