Policajti z NAKA zasahovali vo Vrábľoch, museli mať aj protiplynové masky


Foto: Policajti z NAKA zasahovali vo Vrábľoch, museli mať aj protiplynové masky Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Vo štvrtok 15. marca sa pohybovali po Vrábľoch policajti NAKA. Podľa informácií, ktoré priniesol spravodajský portál noviny.sk sa rozsiahla policajná razia konala v objekte stolárskej diele, v rodinnom dome, ale i v paneláku na sídlisku. 

Kukláči a policajti NAKA vtrhli do objektov poobede okolo 13:00 hod. Postupne obsadili okolie, na tváre si nasadili protiplynové masky a až potom vošli do budov. Na miesto mali doraziť i hasiči s ekologickým vozidlom určeným na nebezpečné látky. 

Podľa informácií portálu pokračovala policajná akcia aj v dvoch bytoch na sídlisku. Na mieste tiež boli špeciálne cvičené psy. Policajti údajne vyšli z paneláku až po niekoľkých hodinách, pričom odtiaľ odviedli v putách muža v jednorazovom overale. 

Televízia JOJ ešte uviedla, že podľa ich zdroja mala byť v stolárskej dielni výrobňa drog, zrejme heroínu. O viac informácií sme požiadali aj políciu, k zásahu sa však zatiaľ nevyjadrila.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu