Ešte neviete, kde oslávite Silvester? 5 tipov kam vyraziť v Nitre za zábavou


Foto: Ešte neviete, kde oslávite Silvester? 5 tipov kam vyraziť v Nitre za zábavou Foto: Freepik.com

Pokiaľ ešte nemáte na 31. decembra program, máme pre vás päť tipov, kam vyraziť v Nitre za zábavou a dobrou hudbou. Ak nechcete ostať doma, vybrať sa môžete do mesta na silvestrovské oslavy, ktoré chystajú viaceré podniky a bary. Lístky sa ale míňajú veľkou rýchlosťou, takže určite neváhajte…


Milá Deva

Reštaurácia Milá Deva organizuje silvestrovskú párty vo veľkom štýle. Gurmánsky zážitok vám doprajú trojchodovou večerou a bude aj novoročná kapustnica a polnočný bufet. Tešiť sa tiež môžete na welcome drink, domáce pagáčiky a ďalšie dobroty.

Do tanca vám zahrajú DJ Hairy Styles, kapela Čardáš Gang a nebude chýbať ani pravá silvestrovská tombola. 

Vstupné: 100 € pri zakúpení si lístka priamo v reštaurácii, 110 € v sieti ticketportal.sk. Po zakúpení lístka je nutná rezervácia stola na tel. čísle 0911 233 002 alebo osobne v reštaurácii.


Vináreň Buganka

Silvestrovský večer môžete stráviť v rodinnom kruhu aj na Buganke. Výborné jedlo a víno, koláče, pagáče, bufety a v neposlednom rade aj skvelá hudba v podaní KIKO Band a Jožka Kozmu. O zábavu bude teda postarané. 

Vstupné: 60 €. Rezerváciu si môžete spraviť na tel. čísle +421 37/651 24 51 alebo na buganka@buganka.sk



ARTin

All inclusive Silvester môžete zažiť v penzióne ARTin. V cene vstupenky budete mať švédsky stôl so studenou a teplou kuchyňou, dezerty, ovocie, víno, pivo, miešané nápoje aj nealko a domáce limonády, a to počas celého večera. 

Nezabudnuteľný večer vám pripraví aj EGON & LACO a PP Band a ich skvelá hudba. 

Vstupné: 99 €. Rezervácie si môžete spraviť na tel. čísle +421 37/651 61 01.


Luna Bar

V Luna Bare na Mostnej taktiež chystajú silvestrovskú párty. Zahrať vám prídu ČIBUK LIVE a DJ Michael G a ak budete mať šťastie, možno niečo vyhráte v tombole. 

Vstupné: 7 €.


Esko-Bar

Silvestrovskú párty už ohlásil aj ďalší klub, a to Esko-Bar. Hrať vám bude celú noc Paul Ulmer. 

Vstupné: v predpredaji 5 €, na mieste 10 €. Cena za stôl je 50 € a VIP 100 €.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu