FOTO: Pri obci Hájske zhorelo cez Vianoce auto, pravdepodobne dostalo šmyk


FOTO: Pri obci Hájske zhorelo cez Vianoce auto, pravdepodobne dostalo šmyk
Galéria: 3 fotky
Foto: DHZ Hájske

Hasiči v okrese Šaľa mali plné ruky práce aj na Štedrý večer 24. decembra 2023. V skorých ranných hodinách zasahovali pri požiari, ktorý vypukol na ceste medzi obcami Hájske a Horná Kráľová. Plamene tu zachvátili osobné auto. 

Zbrojnica Dobrovoľného hasičského zboru obce Hájske prijala informáciu o situácií o 5:33 hod. Štyria príslušníci vyrazili na miesto o 5:44 hod. aj s hasičským vozidlom. Na miesto už medzitým dorazili príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Šali, oheň sa im už podarilo dostať pod kontrolu. Pri udalosti zasahovali všetky záchranné a bezpečnostné zložky. 

Po vykonaní asistencie sme v čase 6:37 hod. vykonali návrat na zbrojnicu,“ priblížili dobrovoľní hasiči obce Hájske v príspevku na sociálnej sieti. Podľa ich informácií sa inkriminované auto nachádzalo na mieste už od predchádzajúceho večera a dostalo šmyk. 

Hasiči preto všetkých vyzývajú, aby zbytočne neriskovali a dávali si na cestách pozor. Ak sa však hocičo stane, sú pripravení pomôcť. „V prípade potreby nás kontaktujte a prídeme s technikou na vytiahnutie,“ ubezpečili verejnosť. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu