FOTO: Policajt z Nových Zámkov získal bronz na jednej z najprestížnejších súťaží v Európe


FOTO: Policajt z Nových Zámkov získal bronz na jednej z najprestížnejších súťaží v Európe
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianska krajská polícia sa na sociálnej sieti pochválila úspechom svojho kolegu, ktorý dosiahol na jednej z najprestížnejších súťaží v Európe. Podpráporčík Peter Tóth z Obvodného oddelenia PZ v Nových Zámkoch totiž vyhral bronz v taekwonde. Medzinárodná súťaž ITF CZECH OPEN 2024 sa konala prvý marcový víkend v Sportovním centre Řepy v Prahe.

Tóthovi sa podarilo obsadiť 2. miesto v kategórií matsogi seniori 92+ kg. „Za tento úspech mu aj touto cestou chceme srdečne pogratulovať a v ďalších súťažiach mu budeme držať palce. Super úspech, Peťo,“ vyjadrili sa jeho kolegovia. 

Mesto Nové Zámky informovalo, že medaily si odniesli aj ďalší cvičenci z klubu Taekwon-Do Academy Nové Zámky. Okrem Tótha získal bronz i Michal Vavro v kategórii Tul V.-VI. Ingrid Košíková zas brala 3. miesto v kategórií matsogi seniorky -67 kg a Teodóra Ivanics vyhrala bronz v kategórií Tul seniorky 4. - 3. kup.

ITF CZECH OPEN 2024 sa radí medzi A-class súťaže, ide teda o obrovský úspech vyhrať spomedzi 41 klubov a 395 súťažiacich z 13 krajín.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu