Len sa kŕmi vo svojom prirodzenom prostredí: V Nitre vtipkujú na účet samovoľne posunutého auta


Foto: Len sa kŕmi vo svojom prirodzenom prostredí: V Nitre vtipkujú na účet samovoľne posunutého auta Foto: FB/dorpavny servis Nitra(Luky Timura)

V skupine venovanej dopravnej situácii v Nitre a okolí si obyvatelia zvyknú vymieňať predovšetkým praktické tipy či aktuálne informácie o situácii v doprave. To bol aj príklad jedného z príspevkov, ktorým chcel autor predovšetkým upozorniť majiteľa na to, že sa jeho vozidlo odparkované na Javorovej 6 samovoľne pohlo o niekoľko metrov a skončilo v kríkoch.

Dôvodom bol evidentne to, že vodič auta zabudol zatiahnuť ručnú brzdu. Niektorých členov skupiny však výsledná poloha auta natoľko pobavila, že sa rozhodli vymyslieť originálnejšie zdôvodnenia, prečo sa tam ocitlo. 

Išlo sa len nakŕmiť,“ myslí si  jeden z komentujúcich, pričom mnohí ďalší s ním súhlasili. „Iba miluje čerstvý vzduch, bol sa nadýchnuť prírody,“ snažil sa o empatiu s vozidlom iný komentujúci. „A takto moje milé deti, sa pasie autíčko,“ pridal ďalší do série vtipov. „Pootočte všetci mobilom do ĺava a vráti sa späť samo,“  tvrdil zas iný „vtipálek“. 

Neznámy vodič tak svojou drobnou chybou aspoň rozveselil mnohých susedov. Nie je známe, žeby jeho vozidlo pri incidente utrpelo nejaké škody. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu