Policajt z Nitry vytiahol šoférku z prevráteného auta. Hoci bol v civile, neváhal a išiel na pomoc


Foto: Policajt z Nitry vytiahol šoférku z prevráteného auta. Hoci bol v civile, neváhal a išiel na pomoc Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianska krajská polícia zverejnila na sociálnej sieti poďakovanie ktoré si našla v správach. Adresované bolo jednému z ich policajtov. Osoba chcela zostať v anonymite, no opísala priebeh nehody, ku ktorej došlo ešte 5. apríla okolo 7:00 hod. ráno pri obci Demandice (okres Levice). 

Jedna pani tu dostala šmyk a jej auto sa prevrátilo a skončilo v poli. Policajt, ktorý bol v tom čase v civile, neváhal ani sekundu a išiel jej na pomoc. „Chcela by som vyzdvihnúť jedného príslušníka PZ, ktorý v čase mimo službu pomohol tej pani dostať sa von z auta a poskytol jej ošetrenie, keďže dosť krvácala na hlave, medzitým zavolal záchrannú službu a aj políciu,“ stálo v poďakovaní. 

Krajská polícia zistila, že správnom čase na správnom mieste bol kolega z jednotky fyzickej ochrany jadrových zariadení Pohotovostného policajného útvaru KR PZ v Nitre nadstrážmajster s iniciálami F. K., a tiež mu poďakovala za skvelú prácu. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu