V Nitre pobežia na pomoc Oliverovi, výťažok mu venujú na kúpu nového vozíka


Foto: V Nitre pobežia na pomoc Oliverovi, výťažok mu venujú na kúpu nového vozíka Foto: pixabay.com

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre pozýva všetkých nadšencov pohybu na mikulášsky charitatívny beh, ktorý sa uskutoční v stredu 6. decembra 2023 o 17:15. hod. Za účasť zaplatí každý bežec štartovný poplatok 10 eur, vyzbieraný obnos bude v plnej výške venovaný na dobročinnú  zbierku. 

Tento rok poputuje výťažok z behu Oliverovi, ktorý trpí ťažkým zdravotným postihnutím. Vyzbierané peniaze použije na nákup nového špeciálneho invalidného vozíka. „Aj keď ide o bežecké preteky s profesionálnym zastrešením a časomierou, podstatná je myšlienka spolupatričnosti a pomoci tým, ktorí ju potrebujú viac, ako my,“ priblížili organizátori. 

Na akcii sú preto vítaní súťaživí bežci, ako aj tí, čo sa chcú zúčastniť len symbolickým behom bez ohľadu na časomieru a na to, či ubehnú kompletne celé preteky. Každý, kto si zaplatí štartovné, sa automaticky stane darcom, a zároveň bude zaradený do tomboly so zaujímavými cenami od partnerov a sponzorov.

Štartovacia línia sa bude nachádzať v areáli Slovenskej poľnohospodárskej univerzity na Triede Andreja Hlinku 2 pred Fakultou ekonomiky a manažmentu. Možnosť registrácie a ďalšie informácie nájdete na stránke podujatia TU



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu