Bližšie to už nešlo? Dodávku v Mlynoch delili od auta milimetre, ozvali sa aj dopravní „experti“


Foto: Bližšie to už nešlo? Dodávku v Mlynoch delili od auta milimetre, ozvali sa aj dopravní „experti“ Foto: Facebook/Dopravný servis-Nitra a okolie

V podzemnom parkovisku v obchodnom centre na Štefánikovej triede v Nitre náhodný okoloidúci odfotil kuriózny spôsob parkovania. Fotku zverejnil v skupine Dopravný servis - Nitra a okolie.

Vodič bielej dodávky značky Opel Vivaro totiž zaparkoval pri vozidle Opel Astra priveľmi natesno, pričom odignoroval vymedzené parkovacie čiary. Zadným kolesom už stál vo vedľajšom parkovacom boxe a od auta ho delili doslova milimetre. Ak by niekto chcel nastúpiť a sadnúť si na miesto spolujazdca, bolo by to priam nemožné. 

Pod príspevkom sa strhla debata „dopravných expertov“ o tom, ktorý z vodičov pochybil. Našli sa aj takí, ktorí v spôsobe parkovania dodávky nevideli problém a šoféra obhajovali. 

„Ako viete, že to nie je naschvál. Aj ja viem o dodávke, na ktorej nejdú zamknúť bočné dvere,“ napísal napríklad Peter. Pridal sa aj Ľuboš: „A? Veď vedia nastúpiť obaja do áut“. Mnohí však vodičovi vytkli sebeckosť a nechýbali ani vulgarizmy, keďže viacerí si v minulosti našli na parkovisku obúchané a oškreté autá.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu