Žena si na Chrenovej našla rozbité čelné sklo. Môže za to žilinská ŠPZ-ka?


Foto: Žena si na Chrenovej našla rozbité čelné sklo. Môže za to žilinská ŠPZ-ka? Foto: Facebook/Chrenová - Nitra

Ženu čakalo na sídlisku Chrenová v Nitre nepríjemné prekvapenie. Po príchode k svojmu autu zistila, že má na čelnom skle prasklinu. Podľa jej slov k tomu malo dôjsť na ulici Dlhá 19 v čase medzi 12:20 a 21:00 hod. 

„Veľmi pekne sa chcem poďakovať osobe, ktorej vadila asi moja ´ZA´ ŠPZ a ktorá mi rozdžubala čelné sklo na aute… Dúfam, že si so sebou spokojný,“ napísala Ivana v príspevku na sociálnej sieti. Nahnevaná žena ešte dodala, že je na rodičovskej dovolenke s dvomi deťmi. Ďalšie zbytočné výdavky ju teda vôbec nepotešili. 

Neznámemu páchateľovi ešte ozrejmila, že je rodená Chrenovčanka a žije tu 30 rokov. „To, že mám ´ZA´ na aute ti nedáva právo siahať na cudzí majetok!“ adresovala mu štipľavý odkaz.


Ľudí v skupine zároveň poprosila, aby ju kontaktovali, ak niečo videli. V komentároch sa však strhla diskusia o tom, či nemohlo ísť len o nehodu, napríklad že spod kolies nejakého okoloidúceho auta odstrelilo kameň.


„Nestáli ste pod panelákom a niekomu mohlo niečo vypadnúť z balkóna? Ja mam malú priehlbinku na kapote, ale to som stál pod balkónmi,“ načrtol ďalší možný scenár Dušan. 

Mnohí sa tiež pýtali, prečo si Ivana myslí, že je na vine žilinské evidenčné číslo. „Dnes naozaj ŠPZ nie je o tom, kde žijete. Dobré povinné zmluvné poistenie to isto vie pokryť,“ napísala Ingrid.

„Možno iba zlé parkovanie. Alebo nevinná hra detí a skončilo to takto. Či možno niečo spadlo zhora. Ale vy ste presvedčená, že kvôli ´ZA´. Zaujímavé,“ dodal ešte Mário. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu