Ide do tuhého, finále play-off je tu. Nitrania začnú u Spišiakov, bude aj fanzóna a takýto je program


Foto: Ide do tuhého, finále play-off je tu. Nitrania začnú u Spišiakov, bude aj fanzóna a takýto je program Foto: Facebook/HK Nitra

Nitra bude v najbližších týždňoch žiť hokejom. Hokejisti HK Nitra totiž majú tento rok jedinečnú šancu získať titul. „Corgoni“ sa v semifinále prebojovali cez Michalovce a vo finále sa postavia proti hráčom z HK Spišská Nová Ves, ktorí porazili Košičanov. 

Kto vystrieda na pomyselnom tróne úradujúce Košice je zatiaľ otázne. Prvý zápas finálovej série play-off Tipos extraligy však odštartuje už dnes, v piatok 19. apríla o 18:00. Prvé dva hokejové zápasy sa budú hrať na ľade Spišiakov a výhodu domáceho prostredia budú mať aj v prípadnom piatom či siedmom zápase.

Klub taktiež informoval, že lístky na domáce zápasy sú už vypredané. Pre fanúšikov si však pripravil hokejovú fanzónu. Pred Divadlom Andreja Bagara bude od utorka 23. apríla prichystaná veľkoplošná obrazovka, kde sa budú zápasy premietať. 


„Prichystané budú miesta na sedenie s moderátorom, občerstvenie a nezabudli sme ani na súťaže, v ktorých môžete vyhrať zaujímavé ceny. Rozhodne sa máte na čo tešiť,“ avizoval klub na sociálnej sieti. 

Program finále play-off Tipos extraligy:

1. zápaspiatok 19. aprílSpišská Nová Ves - Nitra 
2. zápassobota 20. aprílSpišská Nová Ves - Nitra 
3. zápasutorok 23. aprílNitra - Spišská Nová Ves 
4. zápasstreda 24. aprílNitra - Spišská Nová Ves 
Prípadný 5. zápaspiatok 26. aprílaSpišská Nová Ves - Nitra 
Prípadný 6. zápasnedeľa 28. aprílNitra - Spišská Nová Ves 
Prípadný 7. zápasutorok 30. aprílSpišská Nová Ves - Nitra 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu