Turistické centrum v Nitre rozdá prekvapenia všetkým detským návštevníkom, pripravuje aj minitrh lokálnych produktov


Foto: Turistické centrum v Nitre rozdá prekvapenia všetkým detským návštevníkom, pripravuje aj minitrh lokálnych produktov Foto: unsplash.com

Turisticko-informačné centrum v Nitre pripravil na najbližšie týždne zaujímavé aktivity, ktorými si môžete skrátiť advent a čakanie na Vianoce. V pracovných dňoch od 1. do 20. decembra sú všetci detskí návštevníci vítaní v minizóne TICadlovo. „Každý detský návštevník si odnesie malé vianočné prekvapenie,“ sľubujú organizátori na stránke mesta. 

V centre si môžete vyskúšať aj zakrútiť kolesom šťastia. Stačí, keď si kúpite suveníry v hodnote aspoň 5 eur, prípadne ak prispejete do nefinančnej zbierky pre Útulok Nitra. Výhra vám prinesie prekvapenie v podobe suveníru alebo sladkej odmeny. 

Vo vianočnom mestečku, ako aj v Turisticko-informačnom centre Nitra sa budú od 7. do 14. decembra konať Škriatkovské dielničky. „Vyrobte si malú vianočnú ozdobu alebo suvenír, zbierajte pečiatky a čaká na vás vianočný darček,“ píše sa v poznámke. 


Centrum organizuje aj Vianočný minitrh s pestrou ponukou regionálnych produktov. Uskutoční sa 9. decembra 2023 od 14:00 hod. do 18:00 hod. na nádvorí TIC Nitra. Nájdete tu výrobky s chráneným označením Ponitrie, skvelú medovinu a med, domáce chilli, drevené suveníry a netypické drevené doplnky, vianočné vence a mnoho iného. Minitrh obohatí aj vianočné čítanie Lucie Spót z knihy Kým zaspíš. Detskí návštevníci sa zas budú môcť vyblázniť v rámci tvorivej dielničky. 

Všetky potrebné informácie nájdete TU



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu