Primátori Nitry a Spišskej Novej Vsi si pred veľkým hokejovým finále posielajú odkazy. Toto povedali


Foto: Primátori Nitry a Spišskej Novej Vsi si pred veľkým hokejovým finále posielajú odkazy. Toto povedali Foto: Facebook/HK Nitra/Mesto Nitra

Finálová séria play-off hokejovej Tipos extraligy sa začína už dnes, v piatok 19. apríla o 18:00 hod. Hoci je Spišská Nová Ves partnerským mestom Nitry, všetko ide stranou a hokejisti spod Zobora sú pripravení bojovať o titul. 

Odkazy si pred dnešným zápasom posielali aj primátori oboch miest - Marek Hattas a Pavol Bečarik, všetko však prebehlo v rámci slušnosti a fair-play.  

„Pozdravujem pán primátor a gratulujem k postupu do finále hokejovej extraligy,“ začal primátor Nitry Hattas. „Ďakujem aj ja, tiež gratulujem a som veľmi rád, že sa vo finále stretávame práve s vami,“ odpovedal primátor Spišskej Novej Vsi Bečarik.


Spišská Nová Ves sa do finále play-off prebojovala po prvý raz v histórii. V úvodných dvoch dueloch bude mať aj výhodu domáceho prostredia. Potom sa zápasy presunú do Nitry. 


„V utorok a stredu budeme pokračovať v boji o hokejový titul u nás v Nitre. Máme neuveriteľnú podporu od našich fanúšikov a sme pripravení ukázať našu silu nielen na ľade, ale aj na našich tribúnach. Verím, že spoločne dosiahneme veľké víťazstvom a že finále bude plné vzrušenia a emócií,“ dodal Hattas na záver. 

Oba kluby zároveň prosia všetkých fanúšikov, aby sa počas zápasov - nech dopadnú akokoľvek, správali slušne a rešpektovali sa navzájom. „Ukážme spoločne hokejovému Slovensku, že vieme vytvoriť na štadiónoch športovo-kultúrnu udalosť, na ktorú sa bude v dobrom dlho spomínať,“ uviedli v spoločnom vyhlásení generálny manažér Richard Rapáč a prezident nitrianskeho klubu Miroslav Kováčik.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu